Aan Kunst-Wet

Ons nieuw restaurant opent zijn deuren in Kunst-Wet!

Ons nieuw restaurant is net geopend in het hart van de Europese wijk, in de Joseph II-straat! Gezond en gastronomisch eten is nu nog dichter bij u!

Bij Kamilou zal u zeker goed eten, maar dat is niet alles! Kom en geniet, zowel binnen als buiten, tijdens pauzes, om te werken of om te ontspannen na het werk.

Ons restaurant heeft twee verdiepingen en een grote tuin. Het is een unieke locatie, waar culturen samensmelten in gezelligheid, waar je u thuis kan voelen en tegelijkertijd een nieuwe werelden kan ontdekken. Het is een restaurant waarin je u thuis kan voelen in deze institutionele buurt. Wij bieden een aangename en gastvrije plek waar mensen zich op elk moment van de dag kunnen komen ontspannen, ontmoeten of gewoon om samen te komen.

Kamilou is ook de perfecte plek voor een brunch met vrienden, familie en tijdens het weekend.

Ons restaurant is kindvriendelijk. In onze kinderhoek kan u verschillende speeltjes en boeken vinden. We hebben ook kinderstoelen en een commode.

Als u op zoek bent naar een ontmoetingsplaats, om verschillende formele of informele gelegenheden te vieren, kan onze ruimte van 400 m² ook geheel of gedeeltelijk afhuren. We adviseren u graag in uw keuze om te eten, te decoreren en muziek.

Het restaurant is 7 dagen per week geopend van 08:30 tot ‘s avonds laat

Nieuw Restaurant aan Kunst-Wet
Restaurant aan Kunst-Wet: Concept & deco-inspiratie

Concept & deco-inspiratie

Voor deze ruimte hebben we opnieuw gekozen om je mee op reis te nemen. Ergens anders. In een grenzeloze ruimte waar Japanse delicatesse Marokkaanse riads, Zuid-Amerikaanse pigmenten en dorpen van zwart Afrika ontmoet. Het is onze bedoeling om een ruimte van mogelijkheden te creëren, waar we ons zowel binnen als buiten goed voelen in een hedendaagse en warme geest. Onze duurzame visie heeft ons gericht op het vinden van meubels door het te transformeren en het een nieuwe huid te geven. Deze ruimte richt zich ook op lokale kunstenaars, van de bar tot de muurfresco’s. Onze ambitie is om een andere plek te creëren waar iedereen zich thuis voelt in een duurzame omgeving.

Adres, openingstijden & contact

36 rue Joseph II
1000 Brussel

Maandag > Woensdag
08:00 > 22:00
Donderdag > Vrijdag
08:00 > 00:00
Zaterdag
09:00 > 00:00
Zondag
09:00 > 17:00

02 414 14 92
contact@kamilou.be

Restaurant aan Kunst-Wet

36 rue Joseph II
1000 Brussel
Restaurant aan Kunst-Wet: Concept & deco-inspiratie

Verdere informatie

 • Betaling: Cash, Visa, Mastercard, Bankkaart, Maaltijdcheques
 • Gratis Wi-Fi
 • Toegang voor mensen met beperkte mobiliteit
 • Ontbijt, lunch, brunch, koffiepauze
 • Catering service
 • Levering en om mee te nemen
 • Ruimte kan gehuurd worden (zie Catering service)
 • Groot terras
 • Grote tuin
 • Ruimte voor kinderen
 • Kleedtafel
 • Kinderstoelen

Om mee te nemen

Je kunt al onze gerechten meenemen.
Onze verpakking is biologisch afbreekbaar en recyclebaar. Om uw afvalvermindering te bevorderen, bieden wij u een 5% korting op uw factuur als u uw eigen containers meebrengt.

Nieuw Restaurant aan Kunst-Wet

Info, bestellingen & reservaties

contact@kamilou.be / 02 894 46 67