Aan Kunst-Wet

Opening verwacht in april 2019: Een nieuwe levende plek bij Kunst-Wet

In het voorjaar van 2019 wordt een nieuw Kamilou-restaurant geopend om een plek van leven en uitwisseling in het hart van de Europese wijk te bieden. Dit gebied van 400m2 verdeeld over 2 verdiepingen heeft ook een groene tuin die zeldzaam en kostbaar is in dit institutionele gebied dat voornamelijk uit kantoren bestaat.
Dus je kunt allebei genieten van Kamilou’s eten en een leuke tijd hebben binnen of buiten tijdens je pauzes, om te werken of na het werk.

Onze wens is om in deze koude en opgeruimde buurt een menselijke plek aan te bieden waar mensen naar elkaar kunnen kijken, naast elkaar kunnen zitten, elkaar ontmoeten en uitwisselen.

De openingstijden van dit restaurant zullen aanzienlijk verschillen van de andere. Aan het einde van de week is het open tot 22.00 uur en kunnen sommige mensen ontspannen na hun werkdag en anderen om een muzikant te ontdekken van hier of elders.

Het menu blijft hetzelfde als op andere plaatsen: gezond en smakelijk huisgemaakt gerechten.

Restaurant aan Kunst-Wet: Opening verwacht in april 2019
Restaurant aan Kunst-Wet: Concept & deco-inspiratie

Concept & deco-inspiratie

Voor deze ruimte hebben we opnieuw gekozen om je mee op reis te nemen. Ergens anders. In een grenzeloze ruimte waar Japanse delicatesse Marokkaanse riads, Zuid-Amerikaanse pigmenten en dorpen van zwart Afrika ontmoet. Het is onze bedoeling om een ruimte van mogelijkheden te creëren, waar we ons zowel binnen als buiten goed voelen in een hedendaagse en warme geest. Onze duurzame visie heeft ons gericht op het vinden van meubels door het te transformeren en het een nieuwe huid te geven. Deze ruimte richt zich ook op lokale kunstenaars, van de bar tot de muurfresco’s. Onze ambitie is om een andere plek te creëren waar iedereen zich thuis voelt in een duurzame omgeving.

Adres, openingstijden & contact

Het adres, de openingsdagen en -tijden worden hier vóór de inauguratie gecommuniceerd.

02 894 46 67
contact@kamilou.be

Info, bestellingen & reservaties

contact@kamilou.be / 02 894 46 67