Over ons

Gezond & divers eten in Brussel

Wij zetten verse groenten, peulvruchten en diversiteit centraal in onze voorstellen voor een gezonde belofte. Met dit in ons achterhoofd bieden we gerechten aan die perfect zijn aangepast aan vegetariërs en veganisten.
Uiteraard bieden wij ook bereidingen op basis van vlees (HALAL), vis en zeevruchten.

Lekker ontbijten, gemengde schotels om te componeren, ruime keuze aan zelfgemaakte quiches en smakelijke sandwiches, assortiment aan verleidelijke desserts: al uw wensen worden bevredigd! We geven ook voorrang aan smaken met opnieuw bekeken recepten uit de wereldkeuken.

Elke dag wordt een zelfgemaakte vruchtensap voorgesteld om je energie te stimuleren en je te vullen met vitamines.

Eindelijk, ontdek elke donderdag opnieuw de smaak van groenten met nog meer vegetarische gerechten, als onderdeel van de “Veggie Donderdag”.

Over ons: Gezond & divers eten in Brussel
Over ons: Een bewuste aanpak

Een bewuste aanpak

Het verminderen van onze milieu-impact en het bieden van gezond voedsel staan centraal in onze filosofie. Daarom geven we de voorkeur aan producten van de lokale landbouw, duurzame en / of Fair Trade producten. Onze leveranciers van groenten en pasta zijn lokaal en afkomstig van biologische landbouw. Onze broodleverancier gebruikt alleen natuurlijke ingrediënten: bloem, water en zuurdesem. Olijfolie, een essentieel onderdeel van onze keuken, komt rechtstreeks van een biologische producent in Portugal.

Om onze ecologische voetafdruk te verkleinen, hebben we ook verschillende acties ondernomen:

  • Melk wordt op bestelling geserveerd in herbruikbare containers in plaats van afzonderlijke capsules.
  • Wij geven de voorkeur dranken in glazen flessen of blikjes in plaats van plastic containers.
  • We kozen ervoor om te werken met biologisch afbreekbare en recyclebare “take-away” -containers.
  • Voor onze cateringservice gebruiken we herbruikbare gerechten of indien nodig biologisch afbreekbare containers. Sandwiches die voor grote groepen worden besteld en die moeten worden bezorgd, worden op herbruikbare trays geserveerd.

Alles huisgemaakt

Al onze bereidingen zijn huisgemaakt, inclusief sauzen en dressings. U kunt er dus zeker van zijn dat de groenten vers zijn gesneden, de zelfgemaakte hummus vol van smaak is en dat onze heerlijke taartjes met zorg bereid zijn.

Over ons: Alles huisgemaakt

Info, bestellingen & reservaties

contact@kamilou.be / 02 894 46 67