Catering service

Welkom, ontbijt & koffiepauze service

We bieden een ruime keuze aan formules voor welkom, ontbijt en koffiepauzes. Die formules kunnen aan uw behoeften worden aangepast. Warme dranken, koude dranken, koffiekoeken, zelfgemaakte koekjes, zelfgemaakte taartjes, fruitmanden… we bieden veel mogelijkheden om goede momenten voor uw gasten te creëren. We kunnen ons aan VEGAN, GLUTENVRIJ & LACTOSEVRIJ aanpassen (te specificeren bij het bestellen). We zetten het buffet voor u op zijn plaats.

Lunch service

We bieden verschillende maaltijdformules aan met sandwiches, quiches, salades, met of zonder desserts. We bieden ook op maat gemaakte aanbiedingen. We kunnen bijvoorbeeld kommetjes, hapjes, mini-quiches, enz. bereiden.

We kunnen onze menu’s aanpassen in veganistisch, glutenvrij, halal en voor mensen met allergieën (te specificeren bij het bestellen).

We plaatsen alles zorgvuldig op zijn plaats. We presenteren uw bestellingen meestal als een buffet, in herbruikbare tafelgerei (na het service opgehaald). Desondanks kunnen wij op verzoek onze service aanpassen. We kunnen bijvoorbeeld een(of meerdere) ober(s) inzetten of afzonderlijke porties in biologisch afbreekbare verpakkingen bereiden.

Receptie & walking dinner

Koud buffet, warm buffet, dienblaadjes door ober(s),… geef ons uw voorkeuren en wij zullen u een passend voorstel doen.

Voor het voedingsmiddelenassortiment behandelen we elk verzoek ook van geval tot geval om zo goed mogelijk aan uw verwachtingen te voldoen. Als u veganistisch, glutenvrij, halal of aangepast voedsel voor allergische mensen nodig heeft, geef dit dan aan bij het bestellen en wij zullen onze voorbereidingen aanpassen.

We kunnen een service opzetten met een of meer ober (s) op basis van uw behoeften. De kosten voor een service die door een of meerdere ober(s) wordt gedaan, worden op offerte vermeld.

Bezorgservice

Als u wilt, kunnen we uw bestellingen alleen afleveren zonder te worden ingesteld.
Momenteel leveren we met een bestelwagen en vanaf april 2019 zullen we ook een bakfiets hebben om onze CO2-uitstoot te verminderen en het verkeer van Brussel op onze eigen manier te verminderen.

Bezorgkosten:

Gemeentes van Brussel-Stad, Elsene, Sint-Gillis, Bos, Sint-Joost-ten-Noode, Molenbeek, Schaarbeek, Etterbeek 15€
Gemeentes Oudergem, Anderlecht, Woluwé, Ukkel, Jette, Koekelberg, Ganshoren, Laken, Evere, Sint-Agatha-Berchem, Watermaal-Bosvoorde 25€

Service en logistiek zijn op aanvraag, niet inbegrepen in de bovenstaande prijzen.

Catering service: Bezorgservice
Catering service: Catering service in onze ruimte in Mundo-B

Catering service in onze ruimte in Mundo-B

Als u onze cateringservice gebruikt, stellen wij ook onze Mundo-b-restaurantruimte ter beschikking voor uw evenementen die plaatsvinden in de avond of tijdens het weekend.
We hebben een maximale capaciteit van 60 zitplaatsen of 100 mensen die binnen staan. Een grote tuin is toegankelijk voor uw gasten.

De mogelijkheden worden op aanvraag behandeld.

Info, bestellingen & reservaties

contact@kamilou.be / 02 894 46 67